Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci "2022-2023 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu" doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

Bu kapsamda resim, müzik ve genel zihinsel yetenek alanı bireysel değerlendirme uygulama sonuçları depremden etkilenen on il ve bu illerden nakil giden öğrencilerin genel zihinsel yetenek alanı bireysel değerlendirme uygulamaları dışında 04 Ağustos 2023 tarihinde açıklanmıştır.

Bu doğrultuda depremden etkilenen on il ve bu illerden nakil giden öğrencilerden genel zihinsel yetenek alanı bireysel değerlendirme uygulamalarına girerek 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren Bilim ve Sanat Merkezlerinde eğitim almaya hak kazanan öğrencilerimizin 19-29 Eylül 2023 tarihleri arasında kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Ayrıca açıklanan uygulama sonuçlarına ilişkin itiraz başvuruları öğrenci velileri tarafından 19-22 Eylül 2023 tarihleri arasında il milli eğitim müdürlüklerine yapılabilecektir.

Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Yayın: 19.09.2023 - Güncelleme: 19.09.2023 18:01 - Görüntülenme: 315
Kaynak: https://orgm.meb.gov.tr