Yunus Emre ALAGÖZ - Kurum Müdürü / Manager

1975 yılında Kahramanmaraş´ta doğdu.

İlkokulu 100. Yıl İlkokulu´nda ortaokul ve liseyi Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi´nde tamamladı.

Marmara Üniversitesi´nden 1998 yılında mezun oldu.

Yüksek lisansını 2023 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı´nda   tamamladı.

1998-2010 yılları arasında Van ve Kahramanmaraş´ta çeşitli okullarda rehber öğretmenlik yaptı.

Kahramanmaraş Güzel Sanatlar Lisesi ve Senem Ayşe Anaokulu´nda müdür yardımcılığı ,  Çiğdem Anaokulu ,  İmkb Doğukent İmam Hatip Ortaokulu, Kahramanmaraş Bilim ve Sanat Merkezi ve Kahramanmaraş Özel Eğitim Uygulama Okulu´nda  müdürlük yaptı.

09/08/2023 tarihinde Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü olarak görevlendirildi.

Evli ve İki çocuk babasıdır.