REHBERLİK GENEL VE YEREL HEDEF VERİ GİRİŞ İŞLEMLERİ

1- İlimizdeki tüm okul ve kurumlarımızda rehberlik hizmetleri genel ve yerel düzeydeki hedeflere ilişkin gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin  verilerin, rehberlik hizmetleri il danışma komisyonu tarafından değerlendirilerek bakanlığa bildirilmesi için 29 Mayıs 2018 tarihine kadar sitemizdeki online rapor giriş bölümündeki         "REHBERLİK GENEL VE YEREL HEDEFLERİ" başlığından sisteme işlenmesi gerekmektedir.

2- Okul rehberlik programları için ihtiyaç analizi anketi doğrultusunda öğrenci, öğretmen, velilere uygulanarak; öğrenci öğretmen ve veliler için oluşturulacak üç ayrı rehberlik ihtiyaçları okul anket sonuç çizelgesinin birer örneğinin 29 Mayıs 2018 tarihine kadar Onikişubat, Andırın, Çağlayancerit, Dulkadiroğlu Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerindeki okullarımızın kmarasram@gmail.com adresine; Afşin, Elbistan, Ekinzözü, Göksun ve Nurhak ilçelerindeki okulların ise elbistanrehberlik@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Rehberlik genel ve yerel hedef giriş işlemleri için tıklayınız.

Formlar güncellenmiştir!!

Rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (ilkokul-öğrenci formu) için tıklayınız. Anket değerlendirme formu için tıklayınız. Okul değerlendirme formu için tıklayınız.

Rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (ortaokul-öğrenci formu) için tıklayınız. Anket değerlendirme formu için tıklayınız. Okul değerlendirme formu için tıklayınız.

Rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (lise-öğrenci formu) için tıklayınız. Anket değerlendirme formu için tıklayınız. Okul değerlendirme formu için tıklayınız.

Rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (okulöncesi-öğretmen formu) için tıklayınız. Anket değerlendirme formu için tıklayınız.

Rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (ilkokul-öğretmen formu) için tıklayınız. Anket değerlendirme formu için tıklayınız.

Rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (ortaokul- öğretmen formu) için tıklayınız. Anket değerlendirme formu için tıklayınız.

Rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (lise- öğretmen formu) için tıklayınız. Anket değerlendirme formu için tıklayınız.

Rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (okulöncesi-veli formu) için tıklayınız. Anket değerlendirme formu için tıklayınız.

Rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (ilkokul-veli formu) için tıklayınız. Anket değerlendirme formu için tıklayınız.

Rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (ortaokul- veli formu) için tıklayınız. Anket değerlendirme formu için tıklayınız.

Rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (lise- veli formu) için tıklayınız. Anket değerlendirme formu için tıklayınız. Yönerge için tıklayınız.

KADEMELERE GÖRE GÖNDERİLMESİ GEREKEN FORMLAR

ÖĞRENCİ OKUL SONUÇ FORMU

VELİ OKUL SONUÇ FORMU

ÖĞRETMEN OKUL SONUÇ FORMU

ANAOKULU

LİSE

X

* Yukarıdaki tabloya göre okul sonuç formlarının (öğrenci, veli, öğretmen) kmarasram@gmail.com adresinine excel formatında gönderiniz.

Yayın: 09.05.2018 - Güncelleme: 16.05.2018 08:29 - Görüntülenme: 6529