MERKEZİ SINAV (LİSEYE GEÇİŞ) TERCİH MARATONU BAŞLIYOR! İŞTE TERCİH KOMİSYONLARIMIZ!

KAHRAMANMARAŞ TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONLARI

Lise Tercihleri 02-13 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

2018 yılı Merkezi  Sınavlar için Yerleştirmeye Esas Puanlar açıklandı. Ttercihlerin alınması ise 02-13 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Ortaöğretime geçiş kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı internet sitesinde yayımlanmıştır.

İlimizde öğrencilerin yetenek, ilgi, ihtiyaç, kişilik özellikleri ve yaşam koşullarıyla uyumlu olacak şekilde bir üst öğrenim kurumuna geçiş süreçlerinde onlara rehberlik etmek ve tercih danışmanlığı sürecinde verilen hizmetleri en doğru şekilde planlı ve programlı yapabilmek adına tercih konusunda donanımlı öğretmenlerden oluşan tercih danışmanlığı komisyonları kurulmuştur. Rehberlik ve Araştırma Merkezi personeli; öğrenci ve velilerimiz için kurumumuzda ve öğretmenevi yanındaki Kıraathanede Tercih Danışmanlığı hizmeti verecektir.

Yayın: 29.06.2018 - Güncelleme: 29.06.2018 16:36 - Görüntülenme: 90