“AİLE GÖRÜŞMELERİNDE SİSTEMİK TERAPİ’’ SEMİNERLERİ TAMAMLANDI

Rehberlik Öğretmenlerine yönelik düzenlenen Aile Görüşmelerinde Sistemik Terapi başlıklı seminerlerin 4. ve son grup eğitimi de kurumumuzda tamamlandı. Kurum Müdürümüz Ahmet BÜLBÜL’ de katılım sağlayan herkese teşekkürlerini sunarak hoş geldiniz konuşması yaptı. Eğitim yöneticisi Hüseyin GEBEŞ koordinatörlüğünde 2 günde tamamlanan çalışmalarda teorik bilgiler, grup çalışmaları ve uygulamalar gerçekleştirildi.   Bireyin, sistem içerisinde aile ve arkadaş çevresinden birçok ilişki ağına kadar öncelendiği paradigmada, çatışma çözme basamaklarını kullanırken bu yapıların nasıl kullanılması gerektiği uygulamalarla anlatıldı. Rehberlik öğretmenlerinin okullardaki çalışmalarında oldukça işlerini kolaylaştıracak bu ve benzeri çalışmalara 2. dönem de devam edilecektir.  Bu çalışmada kursiyerlerimizin önemli kazanımlar elde etmesine vesile olan başta Hüseyin GEBEŞ hocamız olmak üzere, çalışmalara katılım sağlayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, okuldaki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

04-01-201904-01-201904-01-201904-01-201904-01-2019

Yayın: 04.01.2019 - Güncelleme: 04.01.2019 15:23 - Görüntülenme: 84